Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Èxit de participació en la visita nocturna teatralitzada cementiri municipal de Terrassa

 

El cementiri municipal de Terrassa ha acollit el 2 de juliol una nova edició de la visita guiada “Descobreix el cementiri a la llum de la lluna”. L’esdeveniment ha format part del programa d’actes de la Festa Major de Terrassa.

La visita ha estat conduïda per personal educatiu del Museu de Terrassa. En aquesta ocasió especial, les professionals del Museu han estat acompanyades per personatges teatrals, que han donat a conèixer anècdotes i curiositats del nostre cementiri a les persones participants. El recorregut s’ha fet de nit i s’han programat 4 passis d’uns 45 minuts de durada.

El públic participant ha valorat molt positivament l’activitat, que ha comptat amb la participació de 160 persones. L’organització no ha pogut donar resposta a totes les peticions d’inscripció rebudes, ja que s’han exhaurit les places disponibles. Per tal d’atendre aquest interès i donar resposta a l’expectació generada per la iniciativa, des de Funerària s’està estudiant la possibilitat de repetir la convocatòria de cara a la pròxima edició de la Festa Major de Terrassa.

Amb les visites guiades, Funerària i el Museu volen ajudar a la difusió del patrimoni artístic, cultural i històric del cementiri municipal. La primera edició de “Descobreix el cementiri a la llum de la lluna” es va dur a terme durant la Festa Major de l’any 2018.