Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

cami-del-repos

El projecte d’ampliació i remodelació del Tanatori de Badalona incloïa com a tercera i última fase, la creació d’un nou espai per inhumar les cendres. Un espai que complementa el ja existent del Jardí del Repòs i que permet preservar la memòria del difunt al mateix temps que es fa una gestió de les cendres responsable i sostenible.

La gran demanda d’aquests nous espais es confirma amb l’esgotament dels espais disponibles en el mateix Tanatori i en el cementiri de Badalona. A finals del mes de gener d’aquest any 2016, PFB-Serveis Funeraris ha inaugurat aquest nou espai situat al costat mateix del Tanatori de Badalona. Un espai modern que gira entorn a un petit recorregut que s’integra en l’entorn natural de la Serralada de Marina.

COLUMBARIS

Disposa de vuit plataformes que se situen en la part frontal del solar  formant balconades orientades a la Serralada de Marina. En elles se situen els  columbaris, espais íntims on es poden dipositar les cendres.

JARDÍ DE LES CENDRES

Espai destinat a dipositar les cendres en un espai respectuós amb el medi ambient i on poder posar una placa en memòria del la persona que ens ha deixat.

ORATORI

Un oratori a l’aire lliure on poder realitzar cerimònies de comiat de la persona  estimada, envoltat de natura i amb el cel com a sostre.