Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

signatura-2

(Barcelona, 6 de juny de 2016)

La Fundació Societat i Infermeria, impulsada pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), i Àltima, Empresa Referent en l’Àmbit dels Serveis Funeraris, col·laboraran en la Creació i Manteniment de Continguts dirigits als Ciutadans per afrontar Situacions de dol de com la pèrdua d’un ésser estimat o l’aparició d’una malaltia.

Aquests continguts es distribuiran des de la plataforma de promoció i educació per a la salut Infermera virtual.

En base al conveni Signat avui entre la Fundació Infermeria i Societat, el COIB i Àltima, la companyia funerària vol donar suport al treball que des de fa anys porta a terme Infermera virtual per promoure hàbits saludables i proveir amb recursos de coneixement, que ajudin els ciutadans a viure saludablement.

Gràcies a aquesta col·laboració, la plataforma de promoció de la salut podrà mantenir els continguts que ja difon en matèria de dol a través de la seva pàgina web i de la seva aplicació per a dispositius mòbils, garantint que estan actualitzats amb l’última evidència científica. Així mateix, Infermera virtual desenvoluparà adaptacions d’aquests continguts per fer-los més accessibles als ciutadans.

La presidenta de la Fundació Infermeria i Societat, Núria Cuxart, ha mostrat la seva satisfacció davant l’acord i ha insistit en la importància d’entendre la salut de manera integral.

Les Infermeres aspirem a donar una atenció global i això implica poder donar consells i acompanyar les persones que atenem quan s’enfronten a la realitat d’una malaltia, la pèrdua d’un ésser estimat o a qualsevol altra situació de dol “.

Des d’Infermera virtual del que volem és posar a disposició dels professionals de la salut i també dels ciutadans continguts que puguin ajudar-los a afrontar millor aquest tipus de situacions des del rigor del coneixement infermer basat en l’evidència” ha afegit Cuxart.

signatura-1

Què és la Infermera virtual?

Infermera virtual és el primer portal que ofereix consells de salut científics i rigorosos elaborats per professionals especialistes explicats amb un llenguatge entenedor per a tothom.

També és únic en el seu caràcter ja que no està enfocat en la malaltia sinó al voltant del concepte de salut, per això se centra en la promoció d’hàbits saludables que ajuden a viure de forma autònoma a les persones. Infermera virtual és un projecte de divulgació 2.0 que vol capacitar les persones per prendre decisions sobre la seva pròpia salut amb l’objectiu d’aconseguir una societat més sana i una atenció sanitària més sostenible.

La plataforma està considerada com una de les cinc webs d’infermeria més importants a Espanya segons l’últim rànquing elaborat per tuenfermera.net (maig 2016).

Save