Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

El programa commemoratiu del Dia Internacional de les Dones inclou una visita comentada al cementiri municipal La visita és gratuïta, i les inscripcions poden fer-se per telèfon fins a exhaurir les places disponibles Funerària de Terrassa ha organitzat, juntament amb el Museu de Terrassa i la regidoria de Polítiques de Gènere, una visita comentada al Cementiri Municipal com a part del programa commemoratiu del Dia Internacional de les dones. La visita s’ha programat pel diumenge 11 de març a les 11 hores. El punt de trobada serà l’entrada del cementiri.

Durant la visita, es farà un recorregut general pels elements escultòrics, pictòrics i arquitectònics més destacats del cementiri. En aquesta ocasió, a més, es dedicarà especial atenció a la figura de la dona en l’art funerari.
Funerària i el Museu de Terrassa organitzen visites comentades al cementiri municipal de manera periòdica durant l’any. Les visites, que són gratuïtes, estan conduïdes per personal educatiu del Museu de Terrassa. Les inscripcions poden fer-se per telèfon (900 268 268) fins a exhaurir les places disponibles.

Més informació:

Imatge: Cartell Dia Internacional de les Dones