Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)
Façana del tanatori de Mataró

Mataró – Davant la situació creada per la pandèmia, afrontar la pèrdua d’un familiar genera una situació d’especial vulnerabilitat psicològica que limita l’expressió dels sentiments i de les emocions, fet que pot afavorir una mala gestió del procés natural del dol.

El suport de Cabré Junqueras permetrà a la Fundació seguir atenent a familiars de difunts de COVID, especialment aquelles famílies més vulnerables o en risc d’exclusió social.

La Fundació Hospital (https://fundaciohospital.org/) gràcies a la col·laboració de Cabré Junqueras, amplia l’atenció i el suport al dol a familiars de difunts de COVID-19, especialment per aquelles famílies més vulnerables o en risc d’exclusió social.

Es posa a disposició un correu electrònic de contacte on realitzar les demandes de suport al DOL atenciodol@fundaciohospital.org

Accions com aquestes donen l’oportunitat de fer més accessibles uns serveis, que ara més que mai, són molt necessaris i permeten a la Fundació seguir donant suport i acompanyament psicològic per generar el màxim benestar a les persones que han perdut un familiar dins del context de covid-19.

L’atenció és gratuïta i la donen psicòlegs amb experiència en l’atenció de persones en procés de dol.

La Fundació Hospital i Cabré Junqueras en el marc del conveni de col·laboració “d’Acompanyament al Dol i les Pèrdues”, treballen conjuntament per oferir atenció psicològica especialitzada al Dol a Mataró i el Maresme.