Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Pineda de Mar, 26 d’abril 207

A les 11 del matí s’ha inaugurat el Tanatori de Pineda de Mar amb presència de l’alcalde d’aquest municipi, sr. Xavier Amor, l’alcalde del municipi veí de Santa Susanna, Joan Campolier, representants de l’empresa de serveis funeraris Cabré Junqueras i representats de les dues corporacions municipals anteriors.

Moment de la benedicció de les noves instal·lacions

Moment de la benedicció de les noves instal·lacions

Aquest servei és el primer de Pineda de Mar i ve a omplir un buit important en aquest tipus d’instal·lacions  a Pineda de Mar i altres poblacions del nord del Maresme com Santa Susanna, essent el tanatori més gran gestionat per l’empresa en aquesta zona.

El Sr. Josep Maria Cabré durant el seu parlament

Així doncs, a petició dels familiars, aquest tanatori podrà donar servei a poblacions com Santa Susanna, Malgrat de Mar, Calella o Palafolls, per esmentar les que són més properes.

L’alcalde sr. Xavier Amor dirigint-se als assistents

El nou tanatori es troba situat just al costat del Cementiri de Pineda a l’extrem nord-oest de la població just davant de la platja.

El sr. Josep Maria Mons de Cabré Junqueras S.A. i els alcaldes de Pineda de Mar i Santa Susanna, Xavier Amor i Joan Campolier respectivament

El projecte ha estat dirigit per Ioia Brullet i Xavier Brullet, conta de 2.070 metres quadrats construits, amb un oratori-sala de cerimònies, quatre sales de vetlla, un aparcament per a 70 vehicles i les corresponents sales d’equipaments. El temps d’execució ha estat de 12 mesos per al tanatori i de 2 mesos per a l’ampliació del cementiri adjunt.

Panoràmica exterior