Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Funerària de Terrassa participa un any més en la Fira Modernista de Terrassa, a celebrar el cap de setmana del 10 a 12 de maig, amb l’activitat de l’enterrament modernista. La gran novetat d’aquest 2019 és el canvi de dia. Tradicionalment, l’enterrament s’havia dut a terme en diumenge, però aquest any s’ha pogut traslladar a dissabte, que és el dia central de la fira.

Per a totes persones que visitin la Fira Modernista i vulguin veure l’espectacle, hi ha previstos dos passis a les 11.45 i a les 20 hores. L’itinerari del passi de matí comença al Passeig Comte d’Ègara, continua pel Raval de Montserrat i la plaça d’Enric Granados i finalitza al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). Per al segon passi, la comitiva fúnebre sortirà del carrer de la Font Vella, arribarà a la plaça Vella i continuarà pel carrer de Gavatxons, la placeta de la Font Trobada i el camí Fondo per finalitzar a la Biblioteca Central de Terrassa.

A l’hora d’arribada a la Biblioteca Central, hi ha previst l’inici de l’activitat d’escape room que ha organitzat el servei de Biblioteques, també dintre de la programació de la fira. La comitiva fúnebre donarà la benvinguda a les persones participants en l’activitat, que porta per títol “Llum i esperits a la biblioteca: podràs escapar?”.

La Fira Modernista de Terrassa, que està declarada festa local d’interès turístic per la Generalitat de Catalunya, és el gran esdeveniment de primavera de la ciutat. La fira ens transporta a la Terrassa modernista de finals del segle XIX amb visites, exposicions, espectacles, comerç, artesania… Aquest any, se celebra entre els dies 10 i 12 de maig, i està dedicada al món del cinema.