Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Funerària Torra S.A. més a prop dels ciutadans de Caldes de Montbui amb l'obertura d'una nova oficina de proximitat

Caldes de Montbui, Octubre de 2016

Coincidint amb la festivitat de Tots Sants, Funerària Torra S.A. obre una nova oficina d’atenció al client al centre de Caldes de Montbui i, així, respon al seu compromís de proximitat i atenció personalitzada amb els habitants de la localitat vallesana.

Els seus més de 75 anys d’activitat professional en el sector funerari els permeten conèixer les necessitats dels ciutadans. “Som conscients que respondre amb rapidesa i facilitar I assessorament en les gestions que comporta un moment tan delicat com és la mort d’un ésser estimat, és molt important. Per això, la companyia de serveis funeraris decideix reforçar els seus serveis amb un punt de trobada, atenció i exposició de productes funeraris”, indica Xavier Pons, gerent de Funerària Torra S.A.

L’oficina, ubicada en plena plaça de l’Església, ofereix un espai ampli i modern que inclou una zona d’atenció al client, còmoda i molt íntima, on es pot anar a gestionar serveis.

Productes sostenibles

La recerca constant per oferir els productes més innovadors, actuals i, sobretot, complets per als seus clients, porta a l’equip de Funerària Torra S.A. a seleccionar amb una cura exquisida la seva exposició de treballs florals, urnes, caixes i serveis complementaris.

A la planta superior es poden veure diversos models de caixes, entre les quals destaquen les ecològiques, que estan lliures de vernissos contaminants. En la seva aposta per la innovació i sostenibilitat, es presenten a més nous formats per conservar les cendres després de la incineració, com urnes biodegradables, personalitzables o transformables en llavors i joies.

Torra S.A. oferirà productes relacionats amb el cementiri de Caldes, com són les làpides i els monuments artístics, alxí com recordatoris amb imatges identificatives del municipi, la Verge del Remei i la talla en fusta del Crist en majestat de l’església de Santa Maria.

Segons comenta Xavier Pons, “aquesta obertura respon al nostre compromís amb Caldes de Montbui des de 1979, i a la nostra voluntat, a partir d’ara, d’augmentar aquesta proximitat i atenció del nostre personal en un espai propi del referent local en el sector.

Save

Save