Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Per setè any consecutiu, la col·laboració de l’empresa funerària en aquest projecte de cooperació contribuirà a la lluita contra la mortalitat infantil als països en desenvolupament

D’ençà de la seva posada en marxa fa 15 anys, el projecte ha ajudat a la vacunació de 9 milions d’infants

Serveis del Tanatori de Badalona de PFB. foto: Jordi Play
Serveis del Tanatori de Badalona de PFB. foto: Jordi Play

Badalona (Barcelona) – PFB Serveis Funeraris ha rebut, per setè any consecutiu, la distinció de patrocinador plata per part de l’Aliança per a la Vacunació Infantil, una mostra més del compromís de l’empresa funerària envers les causes socials.

La iniciativa, creada fa 15 anys per la Fundació “la Caixa” en col·laboració amb Gavi, the Vaccine Alliance, té per objectiu permetre que empreses com PFB puguin col·laborar en un projecte de cooperació contra la mortalitat infantil en països en desenvolupament i amb problemes d’accés a la sanitat universal. Una contribució que permet oferir un futur millor als infants de diversos països africans que s’enfronten dia a dia a situacions extremes. En concret, l’aportació rebuda per PFB es destinarà, juntament amb la d’altres companyies, a distribuir vacunes a Etiòpia i Moçambic amb l’objectiu de prevenir la pneumònia, la principal causa de mortalitat infantil a escala global per malaltia infecciosa.

Des de la seva creació, l’Aliança per a la Vacunació Infantil, que compta també amb la participació d’ISGlobal com a soci científic i acadèmic, ha pogut ajudar a la vacunació de 9 milions d’infants menors de 5 anys dels 73 països on opera. Les aportacions fetes entre les diverses companyies col·laboradores des de la posada en marxa del projecte superen els 40 milions d’euros.