Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

 Badalona, 12 de gener de 2021.- Amb l’objectiu d’acompanyar i ajudar els empleats que decideixen tenir un fill, PFB Serveis Funeraris s’ha sumat a Baby Friendly Companies, un programa que afavoreix i dóna suport les persones de l’empresa que volen ser pares o mares.

La companyia s’ha adherit a un programa que aporta solucions flexibles per a mares i pares per millorar la conciliació laboral i afavorir la natalitat

A través d’aquest pla, PFB reforça la seva política corporativa per fomentar la conciliació en l’àmbit laboral, així com la natalitat, que s’ha reduït un 30 % en la darrera dècada, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Per a Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris, “des de PFB apostem per unes condicions laborals familiarment responsables. Creiem que ens trobem en un moment en què fer aquest pas és molt necessari, i a la vegada també difícil per totes les circumstàncies que estem vivint. Per això, ara més que mai, l’adhesió a aquest programa és clau per refermar el nostre compromís per facilitar una millor harmonia entre la vida laboral i familiar de tot l’equip. I sobretot, perquè el nostre personal se senti acompanyat i confortat des de l’empresa, en un dels moments més importants de la seva vida, el de ser pare o mare”.

En aquest sentit, mitjançant Baby Friendly Companies, PFB Serveis Funeraris amplia els avantatges que ja contemplava en la seva política de conciliació amb un servei d’assessorament continuat en tot allò que envolta la maternitat/paternitat (pediatria, lactància, alimentació, etc.), a més d’una guia de preparació per al naixement o l’entrega d’una cistella personalitzada, entre altres elements per celebrar l’arribada d’un nou fill.