Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

L’exposició estarà oberta al públic fins a finals del mes de juny

L’empresa funerària ha incorporat una secció al web per poder-la visitar en línia

Badalona. El vestíbul del Tanatori de Badalona acull des d’aquesta setmana l’exposició que repassa els 75 anys d’història de PFB Serveis Funeraris. La mostra, que es va presentar en l’acte commemoratiu celebrat per PFB el passat 5 de maig al Museu de Badalona, es podrà visitar fins a finals del mes de juny durant l’horari d’atenció al públic del tanatori.

L’exposició consta de vuit plafons que contenen diverses imatges i fites històriques de la companyia. Entre els fets més rellevants, destaca el naixement de la Funerària de Badalona, els anys 30, la fundació de Pompas Fúnebres de Badalona, SL, el 1947, l’aparició dels vehicles fúnebres motoritzats i les primeres sales de vetlla, a partir de la segona meitat del segle XX, i l’obertura del Tanatori de Badalona, el 2003, fruit de la unió, el 1995, de les quatre empreses funeràries existents a la ciutat.

Visita en línia de l’exposició

Des d’aquest mes, la mostra de PFB també es troba en format online des del web del Tanatori de Badalona, accedint a la secció “75è Aniversari”. Des d’aquí, es pot consultar el cronograma visual de forma completa i amb tot detall. Amb aquest nou apartat, PFB Serveis Funeraris vol apropar la història funerària de Badalona a tota la ciutadania, en línia amb la vocació de servei i el compromís que manté amb la societat.