Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Badalona (Barcelona) – PFB Serveis Funeraris, empresa concessionària del cementiri de Montgat, ha col·laborat en l’acte en reconeixement al dol gestacional, perinatal i neonatal que ha tingut lloc aquest diumenge passat, 31 d’octubre, al cementiri d’aquest municipi.

L’homenatge, que va comptar amb la participació d’Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris, va comptar amb una ofrena floral i música clàssica en directe. “Com a empresa funerària que acompanya les famílies en el procés de pèrdua, volem contribuir a la conscienciació sobre un tipus de dol present a la nostra societat, el causat per la pèrdua prematura d’un fill; però que, no obstant, és una realitat encara molt invisible. Creiem que espais com aquest contribueixen a la seva normalització i són de gran ajuda per a moltes famílies, ja que faciliten un punt de referència físic on poder recordar i iniciar el procés d’elaboració del dol”, explica Ana Gassió.

El nou memorial del Cementiri de Montgat incorpora una placa en record als fills o filles perduts en l’etapa gestacional, perinatal o neonatal amb la dedicatòria: “Quan esperàvem vida, vam rebre mort. Quan esperàvem plenitud, vam rebre buidor. Sempre seràs el nostre nadó i tens un lloc molt especial dins el nostre cor. A tu, petita estrella, que vas marxar massa aviat”.