Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

PFB patrocinarà el concert de tancament del centenari de l’Orfeó Badaloní, De l’òpera al musical, que tindrà lloc el proper 26 de juny a les 19 hores, al Teatre Zorrilla de Badalona

Badalona (Barcelona) – PFB Serveis Funeraris ha ampliat un cop més la col·laboració que manté des de fa anys amb l’Orfeó Badaloní, en consonància amb el seu compromís amb el món social i cultural de Badalona. Amb el nou acord, PFB es compromet a donar suport als actes culturals organitzats per l’entitat centenària badalonina fins al finals d’any.

L’acte de signatura del nou conveni de patrocini, que ha tingut lloc aquesta setmana a les oficines del Tanatori de Badalona, ha comptat amb la presència de la directora general de PFB Serveis Funeraris, Ana Gassió, i el president de l’Orfeó Badaloní, Ricard Abellán.

Som una empresa badalonina, involucrada amb la ciutat que ens ha vist néixer. Per a nosaltres és essencial mantenir el vincle amb entitats i institucions que treballen per Badalona, com és l’Orfeó Badaloní, amb qui compartim, a més, uns principis com ara la implicació i el compromís amb la ciutat i les persones”, exposa des de PFB, Ana Gassió. D’altra banda, “l’Orfeó Badaloní té com a finalitat la creació i el foment de la cultura. Per això, sempre ha manifestat la seva voluntat de col·laborar i relacionar-se amb aquelles institucions o entitats que treballen pel foment de la cultura i del teixit associatiu existent a Badalona”, han remarcat des de l’entitat.

L’empresa funerària, que gestiona el Tanatori de Badalona, renova un cop més la col·laboració amb l’entitat cultural badalonina

Entre els actes principals de l’Orfeó en què col·laborarà PFB aquesta temporada cal destacar el concert del centenari de l’entitat badalonina, De l’òpera al musical, que tindrà lloc el proper 26 de juny a les 19 hores al Teatre Zorrilla de Badalona. L’acte, que tancarà la celebració dels 100 anys de trajectòria de l’Orfeó, serà un homenatge a tots els mestres i sotsdirectors que han fet possible el recorregut musical de l’entitat.

Exposició per conèixer la història de PFB

Més enllà de l’acord amb l’Orfeó Badaloní, el compromís amb el món cultural de PFB Serveis Funeraris també arriba a entitats com el Museu de Badalona, amb qui la funerària ha col·laborat enguany per crear l’exposició que commemora els 75è aniversari de la seva constitució. Sota el títol “PFB Serveis Funeraris, l’ahir i l’avui d’una empresa que ha fet història” la mostra es pot veure fins a finals d’aquest mes al vestíbul del Tanatori de Badalona. També es pot visitar online accedint al web del Tanatori de Badalona, a l’apartat del “75è Aniversari”.