Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Tortosa – El Projecte Social de Remsa enceta una nova col·laboració solidària, aquesta vegada amb el Banc de Sang de Catalunya. Per tal de difondre la participació en les crides que fa l’entitat a fer donacions, Remsa els hi ha cedit el patrocini del nom l’equip femení del Club Bàsquet Cantaires Tortosa. Així, aquesta secció del club de bàsquet tortosí es dirà ‘Banc de Sang Femení Cantaires Tortosa‘.

D’aquesta manera, Remsa repeteix l’exitosa experiència que ja va dur a terme l’any passat patrocinant el Bàsquet Femení Cantaires amb la imatge del projecte Emma per a la investigació del càncer de mama a les Terres de l’Ebre. Un any després, i sumant la solidaritat de moltes altres persones i col·lectius del territori, el projecte Emma ha assolit la seva primera fita de recaptació.

Ara l’objectiu segueix sent la de fer una crida solidària a la població, però en aquest cas perquè col·laborin amb el Banc de Sang i Teixits. Aquesta entitat recorda que es necessiten unes mil donacions de sang per dia. A més, des que ha baixat la incidència de la Covid-19, l’activitat als hospitals s’ha anat recuperant fent que augmentin les transfusions un 30% durant el mes de setembre.

Amb el patrocini que Remsa ofereix al Banc de Sang, les seves campanyes es faran presents a les pistes on jugui el Bàsquet Femení Cantaires Tortosa. També a través de suports visuals, com roll-ups i cartelleria, a més de la mateixa megafonia dels poliesportius. “Cal recordar que un sol donant pot salvar tres vides, per això és tan important amplificar el missatge del Banc de Sang tant com ens sigui possible“, ha subratllat el director general de Remsa, Fernando Muiño. La col·laboració de Remsa amb el Banc de Sang s’emmarca en el Projecte Social que l’empresa de serveis funeraris desenvolupa des de fa uns anys. Com a part dels seus valors, Remsa aposta per acompanyar el teixit associatiu i les organitzacions que treballin per millorar la societat i la qualitat de vida de les persones. Aquesta voluntat s’ha fet palesa donant suport a diferents iniciatives solidàries com per exemple el suport als centres educatius per fer pedagogia del dol o l’impuls al talent jove del territori