Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)

Sabadell — La planta d’hospitalització pediàtrica de l’edifici Ripoll del Taulí s’ha convertit en un fons marí de fantasia en el que els nens i nenes se submergiran amb els peixos que els acompanyaran durant la seva estada. El projecte ‘Una onada de petits somriures’, en el que Torra col·labora des del seu inici, l’any 2017, ha recaptat més de 150.000 euros per fer realitat la transformació.

La nova decoració de la planta d’hospitalització pediàtrica del Taulí ja és una realitat. Aquest dijous ha tingut lloc la presentació en públic de l’espai, després de sis anys de recaptació de fons per transformar els passadissos i les sales de l’àrea pediàtrica “en llocs on els nens se sentin més còmodes i puguin ser una mica més feliços”, tal com va indicar Dolors Costa, directora del Parc Taulí.

Onada de Petits Somriures

El fons marí de la planta d’hospitalització pediàtrica forma part del projecte impulsat des del 2017 al Parc Taulí ‘Una Onada de Petits Somriures’, i en el que han participat treballadors del centre, societat civil i diferents entitats i associacions de la ciutat i del territori.

Aquest projecte va néixer amb la voluntat de transformar els espais d’atenció pediàtrica en entorns més acollidors, més confortables i més familiars per a les nenes i els nens, així com per a la seva família i per als professionals assistencials.

‘Una Onada de Petits Somriures’ ha recaptat 157.409 € per fer realitat la transformació d’aquest espai pediàtric. Torra, empresa de serveis funeraris familiar, implicada i compromesa amb la ciutat, es va sumar des de l’inici en un projecte que posa el focus en les persones i el seu benestar, fent aportacions anuals fins a arribar als 14.697 €.