Notícies de l'Associació

Butlletí informatiu de l'Associació d'Empreses de Serveis Funeraris de Catalunya (Asfuncat)
Exterior del tanatori altima a Lavern

Tanatori de Lavern

Juliol de 2015

La Sala de Vetlla de Lavern (Alt Penedès) compleix un any des de la seva posada en funcionament el juliol de 2014. Les instal·lacions funeràries, situades al costat de l’Església Parroquial de Sant Pere de Lavern, estan gestionades per l’empresa catalana Àltima i presten servei a diversos nuclis de població de l’Alt Penedès, principalment al terme municipal de Subirats i a Sant Sadurní d’Anoia. Aquesta cobertura suposa una població total de més de 15.500 habitants.

L’equipament funerari de Lavern compta amb unes instal·lacions innovadores, de qualitat, properes i ben comunicades amb tot el terme de Subirats, Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès. “La Sala de Vetlla de Lavern disposa d’una ubicació privilegiada, a prop dels diversos nuclis de població de la zona. A més, l’equipament està totalment plantejat en planta baixa, compta amb aparcament lliure de pagament i està equipat amb tots els serveis –guarda-roba, bany privat i servei gratuït de cafeteria-, amb l’objectiu d’evitar desplaçaments innecessaris i garantir la màxima comoditat a les famílies durant el procés funerari. Per les seves característiques i prestacions és un dels millors equipaments funeraris de la comarca”, afirma Sergi Sánchez, gerent d’Àltima a les comarques del Penedès i Garraf.

Serveis adaptats a les famílies i les noves tecnologies

Àltima, a través de la Sala de Vetlla de Lavern i de tots els equipaments funeraris que gestiona, disposa de serveis que s’adapten a les necessitats de les famílies i accessibles a través del web www.altima-sfi.com.

La Sala de Vetlla de Lavern és un dels quatre equipaments funeraris que Àltima gestiona a les comarques del Penedès. Les altres instal·lacions de l’empresa a la zona són el Tanatori del Penedès, a Vilafranca, el de Cubelles-Cunit i el de l’Arboç.